Söker 5 taxiförare - Taxi Göteborg 650000

Publiceringsdatum: 2024-05-08

Har du övervägt att arbeta inom transport, distribution, lager-branschen? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som taxiförare/taxichaufför hos Roshan Taxi AB. Roshan Taxi AB söker för närvarande efter personal på heltid för en tjänst tills vidare. Kolla in deras jobbannons för mer information.

Om du redan bor i närheten av Göteborg, är det här din chans att söka ett spännande jobb Roshan Taxi AB söker för närvarande efter flera personer att anställa inom taxiförare/taxichaufför-branschen. Ta en titt på deras fem lediga tjänster för att se om något av dem passar just dig. Roshan Taxi AB letar efter erfaren taxiförare/taxichaufför som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är torsdag den trettioförsta oktober 2024.


Jobbannons

Roshan Taxi AB är medlem i Taxi Göteborg 650 000 nu behövs det att anställa 5 taxiförare på heltid att jobba på dagar, nätter och helger.

Jag har ett annat bolag med 8 Tesla taxibilar.

Du som söker ska ha taxiförarlegitimation och gärna erfarenhet av taxiföraryrket. Ett krav är också att du har god lokalkännedom inom stor Göteborg.

Om du har kört taxi Göteborg förut behöver du att bara uppgradera taxi Göteborg internkortet och sedan börja jobba direkt. Internutbildning erbjuds till nya taxiförare.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om jobbet

Antal tjänster5
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnRoshan Taxi AB
LönRörlig ackords- eller provisionslön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5567266225
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeTaxiförare/Taxichaufför
YrkesområdeTransport, distribution, lager

Ansökan

Roshan Taxi AB söker fem personer till denna tjänst som taxiförare/taxichaufför med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som taxiförare/taxichaufför hos Roshan Taxi AB skickar du in din ansökan senast 2024-10-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Taxi Göteborg 0721-650 001/TAXI POSEIDON AB

Taxi Poseidon AB söker fem personer till tjänsten som taxiförare/taxichaufför i Göteborg.

2024-08-09

Mer info

Taxiförare - Bolt & Uber

Jcs i Göteborg AB söker en person till tjänsten som taxiförare/taxichaufför i Göteborg.

2024-07-27

Mer info

Största åkeriet med 75 bilar söker Taxiförare UBER/BOLT Heltid/Deltid/Extra

Rullande Bilar i Stockholm AB söker tio personer till tjänsten som taxiförare/taxichaufför i Stockholm.

2024-08-21

Mer info